Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Željku Novakovu odobren lek

Dvadesetjednogodišnji Željko Novakov iz Kule koji boluje od leukemije dobiće lek koji mu je potreban za nastavak lečenja, a koji je moguće nabaviti samo u inostranstvu, saopštio je Klinički centar Vojvodine.

Prijem za Ivanu Španović u Gradskoj kući

U Gradskoj kući danas je organizovan prijem za atletičarku Ivanu Španović, a povodom vrhunskih sportskih rezultata koje je ostvarila u proteklom periodu na prestižnim međunarodnim takmičenjima u skoku u dalj.

Traže da se uklone predizborni plakati

Neformalna inicijativa građana pod nazivom Odlep iz Novog Sada pokrenula je putem društvenih mreža akciju za uklanjanje predizbornih plakata sa neprimerenih mesta na ulicama tog grada i pozvala odgovorne da se pozabave ovim problemom.

"Bez restrukturiranja Dnevniku preti stečaj"

Direktorka Dnevnik holdinga Tanja Brdar apelovala je danas na najveće akcionare tog preduzeća, vlade Srbije i Vojvodine, da postignu kompromis i da na Skupštini akcionara usvoje program restrukturiranja tog preduzeća koje će, u suprotnom, otići u stečaj.

Birokratija koči lečenje Željka Novakova

Dvadesetjednogodišnji Željko Novakov iz Kule koji boluje od leukemije, krajem prošle nedelje je saznao da mu nije odobreno lečenje u inostranstvu o trošku države, jer je lek koji mu je potreban moguće naći i kod nas. U međuvremenu je došlo do birokratskih komplikacija.